Terus pandang KEHADAPAAN..

    Haaa...!!!
 AGENT dari SHah AlaM ,Selangor #KaIRUL #AzMaN 017-3126029 telah dtg ke rumah arini melawat bengkel dan ambil Stock Sambal2 keluaran Fauziana Samat Sambal belimbing 150pack..TQVM..;)
    Syukurlah kini semakin ramai agent baru yg naik bagaikan cendawan lepas hujan dr banyak Negeri..;).
    Zaman skang semuanya makin moden "buka dan terus makan".Bz..Bz..Bz !!! hari2 bz sokmo tak sempat masak ,malas ,penat mcm2 sebab dan alasan.Beli lg mudah kan..!!.Cuma On9 ,transfer dan 1,2 hari dpt barang depan pintu n atas meja rumah..
    Siape kata duduk rumah tak boleh berjaya..?? Tak boleh buat duit..??
  Zaman skang semua boleh je..!!..yang penting rajin..rajin..rajin..Boleh pegang pedapatan sendiri walaupun bz melayan kerenah anak-anak,suami dan rumah tangga..Yang best semua seiring dan sejalan,poket penuh bulan2..Aminn..
  Dulu2 saya sendiri tercari-cari bisnes yang sesuai tanpa perlu keluar dari rumah.Jaga anak-anak dan suami di depan mata,juga uruskan rumah tangga tanpa pembantu.
  Ada sesetengah kawan2 jd pengkritik setia.."Haa!!..jual sambal siape nk beli??..Siapa sangka jual apa pun boleh buat DUIT..;)
  Syukurlah skang semuanya telah menjadi kenyataan..Dengan bisnes yang baru setahun 8 bulan beroperasi..Saya rasa puas dan berbangga untuk diri sendiri coz mampu peroleh pendapatan sendiri dengan 5 angka kini.
   Siapa sangka anggan2 terus direalisasikan 1 persatu..Ianya bagaikan mimpi datang dengan sendiri kini..Masih banyak perkara yang perlu dipelajari utk lebih MAJU ke hadapan..
   Benarlah pepatah bersusah2 dahulu bersenang2 kemudian..6 bulan pertama bangun dengan sendiri..Cuma disokong oleh suami yang tak jemu2,dan dibantu oleh ahli keluarga tersayang dan yang lebih penting pelanggan yang tak jemu2 membeli shaRe dgn rakan2,jiran dll ..
Tqvm buat u all ..
   Skang impian saya terus kehadapan pertama mengkomersialkan "Sambal PAHANG",Kedua melahirkan lebih ramai ahli2 perniagaan drpd kecil2 terus menjadi orang yg BERJAYA..Aminn..InsyaAllah..
   Kalau bangsa2 lain boleh kenapa kita tidak betul tak...?? ;)
Caiyok2x...
~fauziana samat~

Comments

  1. Tqvm buat teman2 yg sudi singgah ke blog ni..;)

    ReplyDelete
  2. Assalam..mcm mana nak jd agen jualan?boleh wassap kat 0126745384..tq

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

PRODUK TERBARU KELUARAN FZEs

BUAH BELIMBING BULUH

Fauziana Zone Enterprise