RaMaDhan 2015 BakaL MenJeLMa


   Tinggal beberapa hari sahaja lagi Ramadhan 2015 bakal menjelma..Bagi kawan2 yang blm ganti puasa tu cepat2 ganti sblm terlambat..
   Untuk tahun ni pelbagai perancangan dan idea disusun atur dengan awal..
   Rasa2nya tahun ni lagi MELETOPPP..!! dari tahun lepas,coz tahun ni FAUZIANA ZONE ENTERPRISE dah ramai pasang agents dr banyak Negeri..Tunggu dan lihat ajelah camne yek..??.
   Alhamdulillah pekerja pun dah ramai skang 6-8-10 org sedia berkhidmad bila2 masa diperlukan..;)
   "Yang penting tak cuba tak tahu" kan..Tahun ni cuba yang terbaru lg dan lg,InSyaAllah..
   Tapi biarlah dirahsiakan dulu..Takut2 nanti tukar idea dan berubah perancangan plak
..
  Majukan diri utk keluarga..Chaiyok2x..;)

~Fauziana samat~

Comments

Popular posts from this blog

PRODUK TERBARU KELUARAN FZEs

BUAH BELIMBING BULUH

Fauziana Zone Enterprise