Posts

Showing posts from April, 2015

RaMaDhan 2015 BakaL MenJeLMa

Image
Tinggal beberapa hari sahaja lagi Ramadhan 2015 bakal menjelma..Bagi kawan2 yang blm ganti puasa tu cepat2 ganti sblm terlambat..
   Untuk tahun ni pelbagai perancangan dan idea disusun atur dengan awal..
   Rasa2nya tahun ni lagi MELETOPPP..!! dari tahun lepas,coz tahun ni FAUZIANA ZONE ENTERPRISE dah ramai pasang agents dr banyak Negeri..Tunggu dan lihat ajelah camne yek..??.
   Alhamdulillah pekerja pun dah ramai skang 6-8-10 org sedia berkhidmad bila2 masa diperlukan..;)
   "Yang penting tak cuba tak tahu" kan..Tahun ni cuba yang terbaru lg dan lg,InSyaAllah..
   Tapi biarlah dirahsiakan dulu..Takut2 nanti tukar idea dan berubah perancangan plak
..
  Majukan diri utk keluarga..Chaiyok2x..;)

~Fauziana samat~

Terus pandang KEHADAPAAN..

Image
Haaa...!!!
 AGENT dari SHah AlaM ,Selangor #KaIRUL #AzMaN 017-3126029 telah dtg ke rumah arini melawat bengkel dan ambil Stock Sambal2 keluaran Fauziana Samat Sambal belimbing 150pack..TQVM..;)
    Syukurlah kini semakin ramai agent baru yg naik bagaikan cendawan lepas hujan dr banyak Negeri..;).
    Zaman skang semuanya makin moden "buka dan terus makan".Bz..Bz..Bz !!! hari2 bz sokmo tak sempat masak ,malas ,penat mcm2 sebab dan alasan.Beli lg mudah kan..!!.Cuma On9 ,transfer dan 1,2 hari dpt barang depan pintu n atas meja rumah..
    Siape kata duduk rumah tak boleh berjaya..?? Tak boleh buat duit..??
  Zaman skang semua boleh je..!!..yang penting rajin..rajin..rajin..Boleh pegang pedapatan sendiri walaupun bz melayan kerenah anak-anak,suami dan rumah tangga..Yang best semua seiring dan sejalan,poket penuh bulan2..Aminn..
  Dulu2 saya sendiri tercari-cari bisnes yang sesuai tanpa perlu keluar dari rumah.Jaga anak-anak dan suami di depan mata,juga uruskan rumah tangga t…