Raya Aidil Adha bakal menjelma

  Tempahan Meletoppp
====================
    Alhamdulillah tinggal beberapa hari sahaja lagi.Hari Raya Aidil Adha bakal menjelma.Tempahan untuk sambal2 keluaran "Fauziana Zone Enterprise" semakin meningkat..400-500pax order dlm masa 2 hari..
    Kini nama Fb;Fauziana Samat Sambalbelimbing semakin meniti dibibir2 peminat-peminat sambal2 keluaran saya di Kerteh Terengganu dan dari negeri2 lain termasuk Sabah dan Sarawak..
    Alhamdulillah..Beroperasi baru setahun 3 bulan..Kini saya sebagai anak Jati Pahang berasa berbangga dapat menaikkan nama Pahang sekali gus memperkenalkan warisan makanan datuk nenek Pahang lama.Siapa yang tak kenal.."Sambal Belimbing Hitam"..??
    Fauziana Zone Enterprise juga mengeluarkan beberapa lagi sambal lainnya..Seperti sambal Tumis Tempoyak dan Sambal Ikan Masin Cili Api..
    Biasanya sambal2 ini dibeli oleh para suri rumah yang sibuk bekerja juga oleh kenalan2 baru (FB) di luar Negeri pahang untuk mencuba Keenakkan Sambal Pahang ini.
    Harapan saya sebagai anak jati Pahang,semoga resepi warisan orang tua dulu2 ini akan terus diwarisi oleh generasi muda kini,tidak lapuk ditelan zaman.
    Kini semakin ramai anak2 Pahang cuba untuk menceburkan diri secara sampingan untuk menaikkan taraf kehidupan dengan berniaga Sambal pahang ini,secara suka2 dan ada juga menjadikan bidang ini sebagai bisnes tetap,kerana semakin ramai masyarakat  yang berminat dengan kesedapan Sambal ini.."RASA SEKALI TERUS TERPIKAT".. In sha Allah..;)
    Ingin mencuba boleh Pm saya di Fb TQVM..;)
  #Fauziana Samat#

Comments

  1. Sambal2ini sesuai dimakan dengal berbagai jenis hidangan seperti Nasi putih,Nasi Goreng,Sup2,,Cakodok,Lempeng,Roti canai,Roti,Pulut,Lemang dan sebagainya..;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

FZE TERUS MEMERIAHKAN TAHUN 2017

Fauziana Zone Enterprise

*FAUZIANA ZONE ENTERPRISE*